Sunday, February 10, 2008

Maria di Venetia 2008

In fiecare an, la Carnavalul din Venetia se desemneaza cea mai frumoasa "Marie", un fel de "Miss Carnaval Venetia". Sunt, de fapt, mai multe. Presa isi desemneaza o miss, publicul desemneaza o miss... aici le aveti pe toate din acest an precum si pe Maria Marielor!

Cateva masti









Romania la Venetia 2008

Anul acesta, carnavalul venetian a fost al Romaniei. Spectacolul de deschidere si cel de inchidere au apartinut Romaniei. Daca deschiderea nu am prins-o, la inchidere am fost acolo! Frumos! Mai ales copanelele romanesti, care au reusit sa umezeasca intreaga piata San Marco...
"Sunt prima data in Venetia si deja m-am indragostit" au fost primele cuvinte ale fatucilor de la Amadeus in timp ce prin piata se puteau auzi glumite de genul: "Kylie Mininogue, Kylie Mininogue, we also love you".


Venind din Italia, am parasit la un moment dat autostrada si am intrat pe asa numitele "Schnellestrasse", un fel de drumuri nationale. Avantajul a fost enorm din punct de vedere peisajistic. Va las si pe voi sa va bucurati de o farama de peisaj!



Deranj de Craciun


Mare deranj cu ocazia aprinderii beculetelor pe tinicheaua cea mai inalta... pardon, "bradul" cel mai inalt din Europa...
Tot tartanul din Bucuresti si din Ilfov a venit sa vaza minunea minunilor, cum se aprinde bradul (si se stinge juma' de Bucuresti). Pe vremea lu' Impuscatu' trebuia ca o armata de activisti sa ameninte prin fabrici si uzine sa stranga asa popor la manifestatii. Acum, a fost suficienta niscaiva isterie pe la televiziuni!
Acesta este momentul in care prea putini tartani si-au dat seama ca nu pot incapea cu masini cu tot in Piata Unirii. Restul, au admirat jocul de artificii din masini, de la vreo doi kilometri distanta!