Thursday, November 16, 2006

Cateva poze mai vechi

Am gasit niste poze mai vechi si m-am hotarat sa le postez aici. Unele sunt haioase, altele poate nu iti spun nimic tie, privitorule.. Dar, bucura-te de ele!


Craciunul 2005 in Como. Frumos, colorat, zu un aer de buna dispozitie si caldura cum nu gasesti, inca, prin Romania. Se simtea sarbatoarea in aer si in privirile oamenilor. Ceva lipsea.. Da.. Zgomotul, urletele, in general acele manifestari care ne deosebesc de restul lumii civilizate. Puteai sa iti asculti gandurile si sa respiri Craciunul!

Cam in perioada in care Hayssam era dovedit ca fiind un tradator al neamului si lua ostateci in Irak... Buca lui Hayssam...

Nu, nu este masina lui Omar ci o simpla masina parcata in centrul Bucurestiului, pe strada Doamnei. Evident, intr-un loc unde parcarea este interzisa! Dar Doamne Doamne invocat cu atata ardoare, cu certitudine va gasi o cale sa il scape pe drept credincios de la plata amenzii!


O poza usor didactica a Lacului Rosu... imi aduce aminte de manualul de geografie din clasa a patra....
Contrast. Baba si mitraliera, mosul si satelitu'... Totusi, aici am fost din mosi stramosi si tehnica asta o sa se duca dracului iar asta o sa ramana acolo, cu barbia in ghioaga!

Doua stencils pe un perete... Misto de privit dupa alegeri...