Saturday, June 03, 2006

Gay Fest 2006 Bucharest

Bai, categoric! Tipii, sau tipele, sau ce or mai fi, au umor! Macar pentru asta si tot merita sa li se dea o sansa in tara asta!
Nu pot uita, cum nici ei, se pare, lectia servita pana la satietate, conform careia, poporul roman se trage din Decebal si Traian! Iata cum, "gheii" nostri fac un recurs subtil la impreunarea istorica din care ne tragem cu totii! Iar daca acum doua mii de ani se putea, ce naiba s-a intamplat pe parcurs de a ajuns chestia asta sa fie atat de rusinoasa???



















AntiGAY

Daca figurile care se invarteau la manifestatia AntiGay reprezinta normalitatea, inseamna ca am imbulinat-o! Niste mutre dubioase, pretins continuatoare ale liniei trasate de Eminescu (!!!???!!!), Mota, Capitanul si altii pe aceeasi linie, tzanci mucosi cu salutul nazist in creieri ...
Ideea este nobila, doar ca cei care au falfait-o prin centrul Bucurestiului nu m-au convins!
Aaa, si acei "Fii ai Bucovinei"... Gashca lui Pimen cel iute varsator de codri verzi! Bleah!

Am rezolvat tot ce era de rezolvat cu fiintele noastre marunte, periferice si pline de mahalaua cea mai ordinara si acum ne pregatim sa facem noi ordine in ceea ce simt unii si altii.
Nu suntem pregatiti sa toleram, sa intelegem, sa ne punem in locul altuia, sa ii respectam valorile in care crede si de care se simte atasat! Pe scurt, suntem imaturi social!

Bigoti si habotnici ne erijam in unici detinatori ai intelepciunii si ne revendicam din neamuri de mari filosofi crezand in mot neintemeiat ca desteptaciunea se ia precum gripa, fiind suficient un intelept intr-o generatie ca tot poporul sa se simta ales!

Ne pretindem mari crestini, cea mai pura samanta de crestini, dar nu suntem in stare sa iertam, sa iubim sau sa respectam culoarea rosie de la semafor! Ce are semaforul cu respectul de aproape? Simplu, culoarea semaforului face parte dintr-un joc, din acel joc in care atunci cand unul are un drept, celialti trebuie sa i-l respecte! Nu stim sa ne respectam reciproc insa sarim ca ceata lui Pitigoi cand avem noi o impresie ca cineva este altfel decat ce am invatat de generatii!
Scarba, nene!